Σχετικά με εμένα

Ονομάζομαι Κατερίνα Τσιχλή και είμαι εκπαιδευτικός και εκπαιδευτική σύμβουλος.

Λίγα λόγια για εμένα

Οι σπουδές μου στην Ελλάδα (Ε.Κ.Π.Α, Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας) αλλά και το εξωτερικό (D.E.A Université d’Artois) καθώς και η εργασιακή μου εμπειρία στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα της εκπαίδευσης διαμόρφωσαν και συνεχίζουν να διαμορφώνουν τους στόχους μου στον τομέα της διδασκαλίας, της επιμόρφωσης, της εκπαιδευτικής συμβουλευτικής. Έχοντας θητεύσει από τα φοιτητικά μου ακόμα χρόνια έως και σήμερα σε διαφορετικά εργασιακά περιβάλλοντα, μπορώ με σιγουριά να πω και κατ ’επέκταση να συμβουλεύσω, πως το μόνο σίγουρο στη ζωή μας είναι η αλλαγή. Επομένως, το ζητούμενο είναι να είμαστε όσο γίνεται πιο έτοιμοι και ευέλικτοι στην κάθε αλλαγή.

Η εμπειρία μου με τους μαθητές, τους φοιτητές, τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς εντός ποικίλλων εργασιακών συνθηκών αλλά και οι επιτακτικές ανάγκες ενός κόσμου που εξελίσσεται και ζητά να εξελιχθούμε μαζί του ανεξαρτήτως ταυτότητας, με οδήγησαν στην επιμόρφωση και την πιστοποίησή μου στον τομέα του επαγγελματικού προσανατολισμού και της εκπαιδευτικής συμβουλευτικής. (Πανεπιστήμιο Πειραιά, Πανεπιστήμιο Αιγαίου.)

Με την ίδρυση της Lifedots πραγματοποιούμε ένα δημιουργικό μας όνειρο αλλά, κυρίως, αξιοποιούμε και συνδέουμε τις επιλογές σας με γνώμονα τα θέλω και τους στόχους σας και όραμα την επιτυχία του μαθητή, του φοιτητή, του εκπαιδευτικού.

Στη LIFEDOTS σχεδιάζουμε, οργανώνουμε, πλαισιώνουμε το επόμενό σας βήμα μέσα από εξειδικευμένες υπηρεσίες συμβουλευτικής.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να προσαρμόσουμε τις δικές μας υπηρεσίες, στα δικά σας ζητούμενα!